Hirdetés

buvar.lap.hu / Búvárklubok (vidék)

Búvárklubok (vidék)

A nyíregyházi Air-Aqua Búvárklub hivatalos weboldala.

AQUASUB-búváriskola

Mentés @ Búvárkodás

A Bluedeep Búvár Baráti Kör központi lapja

Fazekas Patrik NASE búvároktató várja a tanulni vágyókat. Fedezd fel Te is a víz alatti világot!

Búvárbéka (oktatás)

Búvár Oktatás Miskolc

Szolnok

Minden ami búvárkodás egy közösség Hajdu-Bihar Nyíregyháza és Polgár környékéről a búvárkodás szerelmeseinek.

DeepAir

Felső Tiszavidéki Búvár és Mentő Egyesület

Fundive.hu

Az én búvár iskolám

Padi tanfolyamok,merülő túrák

búvárklub, búvároktatás, vízalatti régészet, tanmedence, Csobánka

MANTA Búvárcentrum Tatabánya

Búváriskola Szentendrén. Búvártanfolyam, búvártúra, felszerelés egy helyen

Reptum Búváriskola

Búvároktatás, túraszervezés, felszerelés értékesítés, és bérbeadás.

FELSŐ-TISZAVIDÉKI BÚVÁR ÉS MENTŐ EGYESÜLET.

Szatya búváriskola - Baja

Búvártanfolyamok és búvártúrák szervezése. Búvároktatások országosan és természetesen bárhol a világon. Egyedi és kiscsoportos búvároktatás, max. 8fő. Specialitás tanfolyamok: mély,hajós, éjszakai merülés. Nitrox tanfolyam. Búvárszafarik lebonyolitása, lastminute helyek. egyfős magánoktatás, ha nincs időd másokhoz alkalmazkodni, szűkös időkereted van a tanfolyamra, speciális helyen akarod elvég

Merülj velünk! Próbáld ki a búvárkodást Szentesen! Próbamerülés gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. (A szükséges felszerelést a búvárklub biztosítja.) Folyamatosan indulnak nemzetközi képesítést nyújtó tanfolyamaink, melynek elvégzése után a világ majdnem minden országában merülhetsz. Helyszín: Szentesi Üdülőközpont Nonprofit Kft. 6600 Szentes, Csallány Gábor part 4.

A Medúza Búvárközpont a UEF alapfokú búvártanfolyamoktól a divemaster szintig képezi a búvárokat. A tanfolyamokat Érden a búvárközpontban, vagy igény esetén külső helyszínen ( cégeknél, családoknál ) is megtartjuk. Évente többször búvártúrákat szervezünk a világ szinte minden jelentős merülőhelyére. ( pl: Egyiptomba a Vörös-tengerre, egzotikus utak Thaiföldre, Maldív szigetekre )

A Bluedeep Búvár Baráti Kör egy szabad szerveződésű, tagjainak iskoláktól független klub. PADI rendszerű oktatás alapoktól a divemasterig, sidemount oktatás PSAI rendszerben. Felszerelés bérlés, saját bázis ( www.fenyesmerules.hu ), saját webshop ( www.buvarbazar.hu ) és saját termékképviselete van: Bluedeep, Yachtwear, Oceanart, HTD, stb. Túrák észak felé : www.nemo33.hu. Hely : Tatabánya

Búvártanfolyamok, búvároktatás alapfoktól a vezetőbúvár szintig, búvárspecialitások oktatása. Tanfolyami szintek: - Gyermek búvár (8 évtől) - Haladó gyermek búvár - Junior nyíltvízi búvár - Alapfokú nyíltvízi búvár - Haladó nyíltvízi búvár - Mentőbúvár - Vezetőbúvár Specialitások: - Mélymerülő búvár - Szárazruhás búvár - Éjszakai búvár - Roncsbúvár - Nitrox búvár

Meghatározás:

Minden, ami búvárkodás. Magazinok, szervezetek iskolák és üzletek a földgömbről. Búvárutaztatók, merülőhelyek a nagyvilágból, Vörös-tengerről, Adriáról és Magyarországról. Szabadtüdős merülések - technikai merülés - professzionális 'munka' merülések. Roncs és barlangi merülések, vízalatti fotózás, szoftverek és home made cuccok.

Minden, ami búvárkodás. Magazinok, szervezetek iskolák és üzletek a földgömbről. Búvárutaztatók, merülőhelyek a nagyvilágból, Vörös-tengerről, Adriáról és Magyarországról. Szabadtüdős merülések - technikai merülés - professzionális 'munka' merülések. Roncs és barlangi merülések, vízalatti fotózás, szoftverek és home made cuccok.

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Búvárklubok (vidék)
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés